Jump to content

Bölgesel Fiyatlandırma Düzenlemeleri Hakkında


 Share

Recommended Posts

Merhaba, Tenno!


Bölgesel para birimi manipülasyonu, Gerçek Para Takası (RMT) ve tüm platformlarda tutarlı bir temel fiyatlandırma sağlamak amacıyla 27 Mart'ta Latin Amerika (LATAM) ve Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgeleri için bölgesel fiyat düzenlemesi yürürlüğe girecektir.


Warframe, döviz kurunda yaşanan değişikliklere uyum sağlamak ve daha da önemlisi, temel fiyatların çok altında seyreden bölgelerdeki para birimi manipülasyon yöntemlerinin önüne geçilmesi amacıyla benzer düzenlemeri benimseyen ve uygulayan sektördeki diğer birçok oyun geliştiricilerinden biridir.


Daha fazla açıklık getirmek gerekirse, LATAM ve MENA bölgeleri dışındaki bölgelerde herhangi bir fiyat düzenlemesi gerçekleştirilmeyecektir (bu kapsamda Amerikan Doları, Kanada Doları, Avro, vb. para birimlerinde herhangi bir değişiklik gerçekleşmeyecektir).


Bu durumun sizi nasıl etkileyeceği konusunda sorularınız varsa lütfen Destek ekibimizle iletişime geçiniz.


Oynaması ücretsiz bir oyunda parasal ayarlamalar yapmanın hoşnutsuzluk ve hayal kırıklığı ile karşılanabileceğinin farkındayız ve bunun için içtenlikle özür dileriz. Bu düzenlemeler oyunun sağlığı için yapmaktayız.


Teşekkür ederiz.
 

 

Link to comment
Share on other sites

  • [DE]Unsal changed the title to Bölgesel Fiyatlandırma Düzenlemeleri Hakkında

Çok kabul edilebilir bir fiyatlandırma seviyesine çıkmamış. MENA Bölgesi sayılsak da dolar değerine tekabül etmesi şu anda oynayan ve microtransactionlar ile oyundan biraz daha fazla keyif alanlar için tamamen kabul edilebilirin dışına çıkmış fiyatlar. Keşke üç katına çıkartmak yerine iki katına çıksaydı da iyi bari bu zamana kadar fiyatlarını koruyabilmişti şirket haklı fiyatların bu seviyeye çıkması mantıklıydı diyebilseydik.

Şimdi oynayan öğrenci adam da ayırabildiği zamandan keyif almak için 200-300₺ atıp bir şeyler alamayacak, 8-5 çalışan adam da azıcık maaş alıyorum kalan zamanımda eğleneyim harcayabileceğim ekstra paramla gidip bir prime access/platin alayım derken fiyatlardan kaçacak.

Umarım tekrardan revize edilir ve en azından eskinin iki katı şeklinde devam eder.

Link to comment
Share on other sites

Oyunda indirim geldikçe sırf oyunu desteklemek için alıyordum ancak bu fiyatlandırmalar hiç makul değil. Platinium oyunda zaten sadece süreci hızlandırmak için minimum destek sağlarken hiçbir ekstra olay katmayan bir şey, oyunu gerçekten bilen birçok kişi bunu bilir. Buna rağmen bu kadar ağır bir fiyatlandırma aşırı fazla. Bölgesel fiyatlandırma yapmayan birçok oyunun en yüksek alınabilecek birim paketi ile aynı ve birçoğundan daha pahalı hatta AAA oyunlardan bile pahalı. Çok geç farkına varılacak çok yanlış bir karar.

Link to comment
Share on other sites

Yazık olmuş. Akşamları mesaiden sonra oynayacak stressiz Bi oyun zevkimiz vardı onu da elimizden aldılar. Kabul edilebilir rakamların çok üstünde olmuş fiyatlar. 

Link to comment
Share on other sites

Bu Saatten Sonra Plat Almak İmkansız Oldu Üstelik Oyunun Bir Eşya İçin 1-3 Gün Bekletmesi.. Bekletilmek İstemeyen Oyuncu İçin Çok Kötüyken Plat Fiyatlarının Bu Kadar Artması Oyunu Oynayacak Bir Sebep Bırakmıyor.

Link to comment
Share on other sites

%75 İndirim ile 267 Türk lirasına 4k plat almak ile %75 indirim ile 670 Türk lirasına 4k plat almak çok başka seviyeler. Bunun seviyesini 400 450 Türk lira seviyelerine ayarlasaydınız keşke.  

Link to comment
Share on other sites

Oyun içi alımlarda özellikle %75 indirim bekleyerek satın aldığımız durumlarda "acaba cüzdanı zorlar mı" gibi düşüncelere girmeden direkt alabildiğimiz tek oyun vardı. Artık birebir dolar fiyatına eşitleyerek %75 indirimde bile "acaba cüzdanı zorlar mı" sorunusunu soracağız. 3x ile çarpmak(233 TLden 600 küsüre çıkması) yerine 2x çarpılsaydı(450 küsür) çok daha iyi olabilirdi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...