Dr_Someone Posted December 5, 2014 Author Share Posted December 5, 2014 Dobre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yellow1994 Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Czasem dołączając do misji np. obrony czy przejęcia dostaje się na misje kilka sec przed nagrodą, dzisiaj dołączam do misji archwing na uranie "przejęcie" i takie coś mi się zrobiło: nie mogłem nic zrobić musiałem wyłączyć grę itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goblin_Wizard Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Spowolnienie wynikające z gluta rozsiewanego przez Tar-Moa działa permanentnie na jednostki AI walczące wspólnie z nami (poruszają się i strzelają jak by cały czas stały w tej kałuży). Na Phobosie jest teraz właśnie plaga i można to sobie łatwo sprawdzić. Np. Heavy Gunnerzy wystrzeliwują max 1-2 pociski na sekundę, no i oczywiście wszyscy poruszają się jak w smole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nekrin Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Spowolnienie wynikające z gluta rozsiewanego przez Tar-Moa działa permanentnie na jednostki AI walczące wspólnie z nami (poruszają się i strzelają jak by cały czas stały w tej kałuży). Na Phobosie jest teraz właśnie plaga i można to sobie łatwo sprawdzić. Np. Heavy Gunnerzy wystrzeliwują max 1-2 pociski na sekundę, no i oczywiście wszyscy poruszają się jak w smole. Jeszcze tego nie sprawdzałem, ale czy na cienie umarłych Nekrosa też to tak działa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goblin_Wizard Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Nie wiem. Dawno nie grałem Necrosem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Someone Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 Jakieś cyrki zaczęły się dziać w moim Dojo Po lewej stronie tej kolumny powinien być terminal handlowy, a po prawej posąg Buddy i sztandar z godłem klanu. To wszystko od kilku dni zniknęło. Co ciekawe, terminal handlowy po kilku minutach pobytu w Dojo czasami się pojawia, a czasami nie. Miał ktoś taki przypadek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goblin_Wizard Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Mam tak samo (i masa innych ludzi z tego co widziałem). Czasami pomaga przejść się po dojo, zmienić parę pomieszczeń i wrócić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SabreUr Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Też widzę sporo takich informacji, postaram się dowiedzieć czy wiadomo coś o fixie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goblin_Wizard Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 (edited) Mam prośbę. Od jakiegoś czasu przeglądam każde patch notes z nadzieją, że znajdę tam fix do Lethal Momentum (+40% flight speed) i Twin Gremlins. Chodzi o to, że TG jest zdecydowanie bronią typu "projectile" i Lethal Momentum powinien być dostępny dla niej. Pomógł by bardzo bo nie dość, że broń ma niezbyt wielką prędkość pocisku to występuje jeszcze znaczny opad pocisku (jak w łukach) na dystansach powyżej 15-20m. Zwiększona prędkość pocisku powinna poprawić oba te parametry. Czy ktoś mógłby uczulić na to devsów i ewentualnie uzyskać odpowiedź czy w ogóle planują taki fix, czy może wg nich te 2 rzeczy nigdy nie będą działały razem? EDIT Nowe jednostki Infested wydają się wpływać również na zachowanie Sentinela. Robiłem ODD i miałem taką sytuację, że z fali został mi tylko jeden crawler, który zamiast atakować poda gonił mnie. Ponieważ pod był już poważnie uszkodzony zdecydowałem się trochę pouciekać temu crawlerowi, żeby dać czas podowi na regenerację. Po jakiejś minucie takiego biegania uświadomiłem sobie, że przecież mam Carriera ze Sweeperem i on powinien już dawno zastrzelić crawlera (odchodziłem raptem po 2-3 kroki), a tymczasem sentinel nie strzelał w ogóle. Po jakichś 2 minutach, BAM, jeden strzał i crawler martwy. Około 2 min zajęło mu dojście do wniosku, że jednak jest od tego żeby strzelać do wszystkiego co próbuje się do mnie zbliżyć. Edited December 8, 2014 by Goblin_Wizard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weremir Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Błędy odnośnie najnowszej aktualizacji: -Sklep gdzie można sprzedać schematy/elementy prime. Nie możliwa jest sprzedaż, to się laduje i tak ładuje w nieskończoność. -Wymiana amuletów syndykatu. Nie moge dostać reputacji mimo iż wybrałem amulet i klikam odbierz nagrode. -Bład na stacjiach. Zacina mi gre na amen, kiedy próbuje poprostu wyjśc z niej. -Po wybraniu misji z stacji i przejściu jej, pojawiłem sie w jakimś pomieszczeniu w wieży, nie mogłem kliknąc Esc, poruszać postacia, działał tylko chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus230 Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Dziwne, mnie to wszystko działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weremir Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 (edited) Przejrzałem cały problem i chyba mam problem z połączeniem sie z jakimkolwiek hubem. Na mapie mam przy każdym 0 ludzi, ale co może być tego przyczyną? (jak coś to gram na XP) Edited December 13, 2014 by Weremir Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus230 Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Ja też tak mam, czasami muszę trochę poczekać aż ludzie się pokażą Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus230 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Moje Dojo przestało działać, nie może w nim być więcej niż jedna osoba. Druga osoba zawiesza się podczas ładowania i crashuje, jest tak z każdą osobą którą staram się do dojo zaprosić, to samo dzieje się gdy ktoś już jest w Dojo, a ja próbuje do niego wejść Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Someone Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 @Weremir Na pewno to wiesz, ale tak napomnę, że medalionów nie da się wymienić, jeżeli masz maksymalną ilość punktów dla danej rangi w syndykacie i nie wykupiłeś awansu, lub masz 132k punktów do wydania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weremir Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 (edited) Wybacz głupi nie jestem :P Doszedłem do sesji mojego kolegi gdzie on widział innych graczy .itd. Niby dołączyłem ale miałem pusty hub, nikogo na mapie i byłem tylko w drużynie z nim... Edited December 16, 2014 by Weremir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balrogos Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Po nowej aktualizacji nie mozna streamowac Warframe OBSem. terminuje po prostu proces warframe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Someone Posted December 20, 2014 Author Share Posted December 20, 2014 Kolory statków na ekranie ładowania misji są zawsze domyślne. Tylko własny statek widać w zmienionych barwach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElitarnyDuch Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Nie są, normalnie widać lisety innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Someone Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Zdaje się, że to temat do zgłaszania błędów, a nie do dyskusji? Gdybyś nie wiedział, to teraz już widać, bo w międzyczasie była poprawka usuwająca ten błąd. Na drugi raz popatrz na datę posta do którego się odnosisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(PSN)Callnoste Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 PS4 jezyk nadal tylko ang ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts