Jump to content

Update 19: The War Within


UcanDomates
 Share

Recommended Posts

Warframe Güncelleme 19: War Within

gCfJMUs.jpg

Digital Extremes’den sizlere bir mektup:

 

'Sonunda geldi' - bu kelimelerin hem yapımcılar hem de oyuncuların ağzından yaşlı gözlerle  (heyecandan!) aynı anda çıktığını duyabiliyoruz! Normalde klasik yapımcılar bir içerik piyasaya sürülürken bu tarz bir mektup yazdıklarında bu genelde aylar veya yıllar süren bir yapım sürecinin son aşamasında olduklarının işaretidir ve hitap ettikleri kitleye ne tarz bir içeriğe dahil olacaklarını anlatır. Fakat Warframe klasik yapımlardan çok farklı ve bizim işimiz hiçbir zaman bitmez.

 

War Within güncellemesi PC’ye geldi! Bu güncelleme Warframe hikayesinin yeni bölümü. Hikaye başlangıcından beri yaptığımız birçok şey sonradan veya ilerleyen bölümlerde anlam ifade etmeye başlasada, hikayeleri çekici ve sürükleyici kılan ve hem bizim hem de sizlerin ilgisini sürekli aktif tutanda budur. Warframe’i ilginç bir şekilde daha da büyütmek ve değiştirmek istiyoruz. Bugün sizlere bu büyümenin başka bir aşamasını sunuyoruz.

 

Bu bölüm sizlerin sabrı ve bizlerin minnettarlığı hakkında bir hikaye ve oyundaki harika gelişmeleri içeriyor. Korkutucu bir temaya sahip ve bir o kadar tehlikeli bir ortamı sizlere sunuyoruz:  Kuva Kalesi.  Sizlere en iyi grafikleri sunmak için Grafik teknolojimizin sınırlarını zorluyor ve sizlere geçmiş hakkında bir hikaye sunuyoruz.

 

War Within ayrıca sürekli büyüyen evcil hayvanımızı nasıl besleyip, ona nasıl saygı duyacağımızı ve evcilleştireceğimizi yansıtan bir ders, bu evcil hayvanın adı Warframe.Bu güncelleme gelişim sürecinde kendi adını kendisi verdi ve kendisinden çok daha büyük birşeyi temsil ediyor. Eğer bizlerden herhangi birisine 4 yıl önce bu projede neler planladığımızı sorsaydı hiçbirimiz böyle bir günün geleceğine inanmazdık.

 

Digital Extremes’te Warframe’in bu bölümünü sizlere sunmak için yoğun bir şekilde çalışan arkadaşlara sahip olduğumuz çok şanslıyız. Ve böyle bir emeği paylaşmak için sizlere sahip olduğumuz için daha da şanslıyız.

 

Teşekkürler Tenno. Sizlere ücretsiz olarak sunduğumuz bu harika güncellemenin tadını çıkarmanız dileği ile...

 

Digital Extremes.

 

Eklentiler:

 

Şu andan itibaren 18 Kasım’a kadar WARWITHIN promo kodunu warframe.com/promocode kısmında okutarak bedava Glyph kazanabilirsiniz!

 

Yeni Quest: War Within!

 

Grineer İmparatorluğu gizli bir düşman olarak büyümeye devam ediyor. Grineer İmparatorluğunun sakladığı şeyler neler? Güçsüz, hazırlıksız ve kontrolsüz bir şekilde, kendini tekrardan keşfetmeli ve sadece kendini değil tüm Tenno'ların kaderini kurtarmalısın. Kraliçelerin Kalesinde ise sizleri, Warframe ve Operatörün gizemler çözüldükçe sınırlarının zorlanacağı ve Tenno'ların geçmiş ve gerçek kapasitelerinin aydınlanacağı bir süreç bekliyor.

 

Second Dream’in devam bölümü sizlerle. Tenno’nun ne olduğunu anlamak hikayenin sadece başlangıcı. War Within ile yüzleşmenin zamanı geldi.

 

Bu Quest’i Nasıl Oynarım: Eğer navigasyonunuzda Sedna Kavşağını tamamladı iseniz, bu quest oyun içindeki Gelen Kutunuza hemen otomatik olarak gönderilecektir.

 

Yeni Harita: Kuva Kalesi!

 

War Within’de Kuva Kalesini keşfetmek için yeterince ilerledikten sonra Solar Haritanızda yeni bir bölge belirecek!

 

Bu zamana kadar ki en zorlu ve en ağır şartlarla donatılmış görevlere katılın ve deneyin.

 

Bu harita seti ile beraber Grineer Kraliçeleri ve Kuva dünyasına korkutucu bir tema eklemek ile giriş yapmanızı istedik. Bu set Hacimsel Işıklandırma gibi en son grafik geliştirmelerini içerirken aynı zamanda ilk Archwing Düşman birleşimini havada değil yerde sunuyor. Nişan almayı unutma Tenno.

 

Yeni Müzikleri bu görevleri oynarken keşfedebilirsiniz.

 

Sunulan Görevler:

 

·        Saldırı: 'Sabotaj' görevlerinin yepyeni bir versiyonu. Bu bizim bu zamana kadar ki en uzun ve sonu gelmeyen görevlerimizden birisi. Bu görev ayrıca Zula bulma gibi yan görevler içerir!

·        İmha Etme (Yok Etme): Vefakâr görev.

·        Yakalama: Speed-runner’ların (görevleri hızla bitirip çıkmayı sevenlerin) favorisi.

·        Mobil Savunma: Lotus’un tahmin ettiğinden uzun sürer mi sizce?

·        Spy: Ivara, Ivara, Zipline’ını indir.

·        Hayatta Kalma: Liderlik Tahtasında yükselmek için!

·        Kurtarma: Yardıma ihtiyacı olanlar sizi bekliyor!

·        Savunma: Bu sefer savunma ortamlarında da kazalar yaşanabilecek! Dikkatli olun.

 

 

Yeni misiniz ????: War Within’i Tamamlayın!

 

İşte güç kazanmak için yepyeni bir yol geliyor - War Within tamamlayarak ilk girişinizi yapın. Daha fazla bilgi için buraya… tabi bulabilirseniz.

 

Yeni Düşmanlar & Grineer 'Kuva Siphon' Görevleri:

xLO1qdP.jpg

KUVA GARDİYANLARI - Ağır zırh taşıyan, kırmızı kıyafetli Kuva Gardiyanları Kraliçenin ordusundaki en elit savaşçılardır. Kuva Gardiyanları sizin etrafınızı sarar ve sadece birkaç darbede size diz çöktürür...

 

KUVA JESTER -  Bu soytarı görünümlü ve hızlı saldırı yapan yüksek derecede ölümcül yaratıklara dikkat edin.

 

Grineer 'Kuva Siphon' Görevleri:

 

War Within’i tamamladıktan sonra, Kuva Siphon Görevleri, Ağır Grineer Ortamlarında belirebilir (Sedna, Kuva Kalesi, Uranüs). Bunlar yan questler olup Grineer İmparatorluğunun daha büyük hedefleri ile ilgilidir. Buralarda yeni düşmanlarla karşılaşabilir ve War Within’den öğrendiğiniz yeni yetenekleri kullanmanızı gerektirir.

 

Yeni Silahlar:

 

Zarr - Güçlü ve ağır darbeli Zarr silahı çoklu düşmanları tek seferde öldürmek için birebirdir.

 

Twin Rogga - Twin Rogga tabancaları Kuva Gardiyanlarının favori yıkım silahlarıdır.

 

Kesheg - Işıltılı ve gösterişli Kesheg silahı ise yakın mesafede aşırı derecede tehlikelidir.

 

4. ve 5. Silahlarda mevcuttur fakat onları keşfetmek için War Within’i tamamlamanız gereklidir.

 

Yeni Kozmetikler:

Kuva Kavat Armor - Bu zırh Grineer Kraliçelerinin asil Kavatları için oluşturuldu.

 

Kuva Kubrow Armor - Drahk'lar Kraliçelerin esir avlarında bu zırhı giyerdi.

 

Landing Craft Kuva Skins - Geminiz için Kuva temalı deriler

 

Kuva Cloak - Bir zamanlar asil Yaşlı Kraliçe tarafından giyilirdi, hastalık yüzünden biçimi bozularak bugünkü halini aldı.

 

Kuva Braid - Grineer Kraliçelerinin yozlaşmış gücünü temsil eder

 

Kuva Armor Collection -  Full Kuva Zırh seti.

 

Continuity Koleksiyonu- Kuva silahları ve zırhlarından oluşan bu full set ile Grineer Kraliyet ürünlerine sahip olun.

 

 

Genel olarak Eklenenler:

·        Frost & Frost Prime’ın artık kıyafet fizikleri var! Yıllardır favori Buz Kralımızın sabit bir eteği vardı, ta ki şimdiye kadar!

·        Solo modundaki görevler artık 5 saniye sonra başlıyor!

·        Dojolar ve Çıkartma Gemileri için Dekorasyon Modu eklendi! Bu mod, Çıkartma Geminizdeki yada Dojonuzdaki dekorasyonları seri bir şekilde değiştirmek için sizi özel bir menüye aktarıyor. Her dekorasyon yerleştirildiğinde tekrar tekrar menüye dönme zahmetine son!

·       Durum Haritası ekranında Alarmların altında haftalık Maroo ve Clem görevleri eklendi!

·       Mastery Rank 23 testi eklendi! The War Within, şu an Mastery Rank 22’de olan uzun vâdeli oyuncuları Mastery Rank 23 yapacak yeni içeriği getiriyor!

·        ‘Büzük surat’ Kavat’a görsel bir geliştirme yapıldı! Şuradaki geri bildirim sağolsun: https://forums.warframe.com/topic/679889-persian-kavats/ Bu Kavatın yüzündeki görselleri tekrardan gözden geçirdik. Umarız yeni ve gelişmiş görünüşü hoşunuza gider!

·       Görüntü Ayarları sekmesinde Görsel Preset seçeneği eklendi. Bu seçeneği ayarlamak diğer tüm ayarlarınızı değiştirecektir.

·       Relay’lerde Darvo’nun Marketi, Cephalon Simaris’e hızlıca ulaşabilmek için Hızlı Ulaşım Seçeneği eklendi! Bu seçenek artık Conclave ve Navigasyon’uda hızlı ulaşım noktaları olarak kabul ediyor.

·       Daha dinç bir Görüntü Ayarı menüsü sizlerle! Artık daha fazla Grafik Kalitesi seçeneklerini ayarlayabilirsiniz!

 

Grup İstila Değişiklikleri:

 

Specters of the Rail’deki yeni Güneş Sistemi haritası geldiğinden beri, İstila sistemi tam olarak heyecan verici yada ilgi çekici değildi. The War Within, oyunun bu kısmına taptaze içerikler getirdi!

 

İstila sistemini hem iyileştirmek, hem yenilemek açısından ele aldık, ve şu değişiklikleri ve eklentileri getirdik:

 

·        İlgili Taarruz Sezonlarında Vandal ve Wraith ödülleri, artık ilgili grup tarafından istila ödülü olarak sunulacaktır.

·       Saldıran grup için oynandığında, Engelleme görevleri Görev Rotasyonuna eklendi.

·       Bu periyodda iken, saldırganlar o bölgeyi kaynak çıkartmak için gizemli bir ‘İnşaat Projesi' yordamıyla kazanan grup bu bölgeyi 24 saate kadar ‘Kuşatacak’.

·        İstila’nın gidişâtı, gruplara Özel sunulan event’leri tetikleyebilir! Grineer ve Corpus yeteri kadar güç topladıkça bunları iyi takip edin!

·        Belirli bir İstila bölgesindeki görev tipi her 15 dakikada bir değişecektir.

·       Aynı bölgede oynanan sıralı oyunlarda gruplar artık kendileri için savaşmanızdan ötürü size 1000 kredi ilave veriyor (maximum 10k’ya kadar)

·       İstila görevlerinin siyah ekranla başlaması ve hiçbir düşmanın gelmemesi durumu düzeltildi.

·        Hotfix sırasında bir oyuncu görevde iken İstila gidişâtının sayılmaması düzeltildi.

·       Phorid’in ele geçirdiği bölgelerin altındaki bossları hâlen gösterilmesi düzeltildi.

 

Taarruz Değişiklikleri & Düzeltmeleri:

 

The Second Dream ile birlikte Taarruzlar yayınlanmıştı. Normalde ‘Sezonlar’ ile sıralı bir ödül rotasyonuna sahiptiler. Yayınlanışından beri, tekrarlanabilen/tekrarlanamayan ödüller ve daha fazlası gibi şeyleri irdeledik. Şimdi The War Within ile birlikte daha fazla değişiklik getiriyoruz: Taarruz Sezonları artık yok. Artık belli başlı,her zaman tekrarlanabilen bir ödül listemiz var.

 

·       The War Within’in tamamlanması ile yeni Taarruzlara erişim sağlanabilecek.

·        Nezha Parçaları artık oyuncu Dojolarındaki Tenno Laboratuarlarına taşındı.

·       İlgili grupların ödülü olarak Vandal ve Wraith silah parçaları İstila sisteminin ödül rotasyonuna eklendi.

·        Taarruz Ödülleri şimdilik şu şekilde ayarlandı::

o   Çeşitli Endo Miktarı

o   Orokin Katalizörü

o   Orokin Reaktörü

o    Exilus Adaptörü

o    Legendary Core

o Rastgele bir Focus Lens

o   Çok yakında gelecek 1 yeni eşya(aşağıya göz atın)!

·        Taarruz ödüllerine yeni bir eklenti geldi, fakat bu The War Within tamamlandıktan sonra kendini gösterecek.

 

 

Sonsuz Void Çatlak Görevleri Değişiklikleri & Eklentileri:

 

Engelleme, Savunma, Hayatta Kalma, ve Kazı, Sonsuz Void Çatlak Görevleri yenilendi ve yeni bir sistem ile çalışıyor!

 

Öncelikle, her ödül aralığına özel Relic seçilmeli ve açılmalı (eğer her aralıkta yeterli Reaktant toplanırsa).

 

Sonra, ödül aralıkları aşağıdaki şekildedir (açık olmak için):

 

Savunma: 5 Dalga.

Engelleme: 1 Aşama.

Hayatta Kalma: 5 Dakika.

Çıkartma: 200 Cryotic.

 

Her aralık için gerekli Reaktantları topladıktan, ve Relic’i açtıktan sonra, bir bonus kazanacaksınız ve bir sonraki aralık için başka bir Relic seçme hakkınız olacak! Bonuslar aşağıdaki gibidir.

 

·        Her Relic açışınızda, önceden belirlenmiş bir booster kazanacaksınız. Bu Boosterlar ne kadar çok kalırsanız o kadar çok artacaktır.

·        İlk Aralık: 1.25x Deneyim.

·        İkinci Aralık: 1.25x Kredi.

·        Üçüncü Aralık: 1.25x Kaynak.

·        Dördüncü Aralık: 1.25x Kaynak Çıkartma İhtimali.

·        Beşinci Aralık: Rastgele İstisnai bir Relic (ki bu, çıkan görevde kullanılabilir).

·        Altıncı Aralık: 1.5x Deneyim (Birinci ile yer değiştirir).

·        Yedinci Aralık: 1.5x Kredi (İkinci ile yer değiştirir).

·        Sekizinci Aralık: 1.5x Kaynak (Üçüncü ile yer değiştirir).

·        Dokuzuncu Aralık: 1.5x Kaynak Çıkartma İhtimali (Dördüncü ile yer değiştirir).

·        Onuncu Aralık: Yüksek seviye Kusursuz bir Relic (ki bu, çıkan görevde kullanılabilir).

·        Onbeşinci aralığa ulaştınızmı, rastgele Radyant bir Relic kazanacaksınız( ki bu, çıkan görevde kullanılabilir)

·        Arttırıcılar her aralıkta artıyor ve iki kat artışa kadar çıkıyor (2x)

·        Onbeşinci Radianttan sonraki her beşinci radiantta aynı ödül gelecek.

·        Her açılan Relic, Traces olarak geri dönecektir.

 

Ele Geçirme Görevi Değişiklikleri:

 

Ele geçirme düşmanları artık 3 ana grup olarak ayrıldı. Kolay (1-10), Orta (10-20), Zor (20+).

 

Corpus Nullifier ve Beyaz giysili Corpus hedefleri (Kar-Küresi bariyeri oluşturabilen birlikler) düşük seviyeli ele geçirme görevlerinde ortaya çıkmayacak.

 

Kılıf Özelleştirmeleri Değişiklikleri:

·       Kılıf Pozisyonundaki “X açısı” seçeneği, Warframe’in köşeleriyle uyumlu olması için değiştirildi.

·        "Parçaya Bağlama" seçeneği bütün silah kılıfı türlerine eklendi. Standart kılıflar da buna dahil.

·        Kılıf Konumunun Warframe’inize olan uzaklığını dengelemek için “Z açısı” seçeneği eklendi.

 

 

Genel Grafik Geliştirmeleri & Hacimsel Işıklandırma:

 

Hacimsel Işıklandırma teknolojisi The War Within questiyle oyuna eklendi!

Ayrıca birkaç oyuncu ışıklandırması ve birkaç hava efekti ekledik.

 

Archwing Çarpışma Hareketi Geliştirmeleri

 

Archwing’in dört bir tarafında çakışmalarda, çarpışmalarda, ve darbe tespitinde geliştirmeler yapıldı!

Conclave Eklentileri:

·        Grineer Kale Bunkerları Conclave haritası TDM ve DM’ye Eklendi!!! Güvenlik sistemlerinin ve taretlerin kontrolünü ele geçir ve onları diğer oyunculara karşı kullan. Şunu unutma: endişelenmen gereken şeyler sadece diğer oyuncular değil.

·        Arbiters of Hexis  ‘Arbiter's Arena’ Lunaro Haritası eklendi! Arbiters of Hexis biliyor ki Tenno için iyi birer Savaşçı olmaktan fazlası var -- onların aynı zamanda harika Lunaro oyuncuları olduklarını biliyorlar! Lunaro Map has been added! Bu yeni Arbiters of Hexis temalı Lunaro haritasında disiplin ve pratiğin ardında gerçekliği arayın. Dikey goller, üstünden gelebilmek için yetenek, kararlılık, ve takım çalışması gerektirecek. Bugün hırsınızı bu Lunaro Haritasının kumlarında gösterin!

     Grineer Kale ‘Bunkerları’ Conclave Haritası Takım Ölüm Maçı ve Ölüm maçı modlarına eklendi.

 

Conclave ve Lunaro Değişiklikleri & Düzeltmeleri:

 

·        Valkyr'in Paralysis yeteneği artık Conclave’de hasar vermiyor.

·        Valkyr'in Paralysis yeteneği mesafesi Conclave’de kısaltıldı.

·       Conclave maçlarında oyunculara fırlatılan patlayıcı silahların görsel efekti, enerji azalmasını gösterebilmek için arttırıldı.

·        Oynanmakta olan bir Lunaro oyununa sonradan katılınması durumunda arayüzdeki devre arasını yanlış göstermesi düzeltildi.

·       Oyuncunun lobide iken loadout değiştirmesinin düzgün bir şekilde senkronize olmaması düzeltildi.

·        Titania’nın Razorwing’inin Conclave maçlarında yeterli enerji olmasa da kullanılabilir olarak görünmesi sorunu düzeltildi.

·        Forgotten Halls Conclave haritasında kasıtsız olarak yapılan saklanma yerleri düzeltildi.

·        Freight Line Conclave haritasında dışarıyı görebilmenizi sağlayan birkaç delik kapatıldı.

 

Değişiklikler:

 

·        Artık oyuncu profil diyoraması kendi özelleştirilmiş Operatörünüzü içeriyor.

·        Düşmanların çevreden habersiz olmalarından kaynaklanan bir genel davranış sorunu giderildi:

o   Nullifierler artık baloncuklarının hasar aldığını farkedebilecek ve tepki verecek.

o   Düşmanlar cesetleri farkedebilecek ve tepki verecek.

o   Coolant Leak moduyla düşmanlar dondurulduğunu/yavaşlatıldığını farkedecek.

·        Artık bir göreve başlarken bir sinematiği geçmek artık tüm sinematikleri atlatmanızı sağlıyor.!

·        Artık landing Craft çıkartma kapısı gelişmiş bir görünüme sahip!!

·        Dairesel Paylaşılan Deneyim puanı artık gizlilik öldürmesi bonusunu içermiyor. (eğer aktifse.)

·        Oyuncu Profilinin Kubrow ve Kavat bölümü Koruyucu Petler olarak yeniden adlandırıldı.

·        Kamçılar artık herhangi bir uzunkılıç kılıf özelleştirmesini kullanabilir.

·        Plastid Carapace gemi dekorasyonu oyun-içi boyutuna uyması için dengelendi.

·        Grineer riot kalkanları biraz daha metalik olması için düzenlendi.

·        Silva & Aegis ile bloklamak artık hem Kritik, hem de Status İhtimalini sıradaki saldırı için %15 (en fazla %60) arttırır.

·        Artık Ack & Brunt element hasarını emiyor. Örneğin: Elektrik hasarını bloklayın, taban saldırının üstüne +Elektrik hasarı kazanın.

·        Ayatan Heykelleri artık Envanter’de görüntülendiğinde takılı yıldız sayısını gösterecek.

·        Ayatan sistemi hakkındaki eski Mod bildilendirmeleri yenileriyle değiştirildi.

·        Her odayı daha iyi temsil etmek için Relay merkez odası ışıklandırması düzenlendi.

·        Venus - V Prime ortada sadece bir tane düşük seviye hayatta kalma olduğu için artık bir Kurtarma görevi yerine Hayatta Kalma görevi.

·        Eğer davet edilmeden önce görev tamamlandıysa artık Sendika Madalyonları toplayamazsınız.

·        Gemi Kaynak Dekorasyonları görüntülenmesinde parlaklık azaltıldı.

·        Oklar için varsayılan açıklama Deri’den Ok Derisi’ne çevrildi.

·        Arsenal’de farklı Stance animasyonu seçimindeki geçişler geliştirildi.

·        Corpus Gas City haritasındaki sis efektleri geliştirildi.

·        Oyuncuların yanlışlıkla görevden çıkmasını engellemek için Corpus Ice Planet haritasında asansördeki bloklama sesleri dengelendi.

·        Scorpion düşman tipi için ses efektleri geliştirildi.

·        Yıldız Haritasındaki varlıklarını yaymak için Bursa’ların minimum seviyesi dengelendi:

o   Görev Seviyesi 15+ = Denial Bursa

o   Görev Seviyesi 20+ = Drover Bursa

o   Görev Seviyesi 25+ = Isolator Bursa

·        Tyl Regor artık Corrosive Projection’a karşı zayıf.

·        Warframe yetenek efektleri geliştirildi.

·        Lunaro kayıt tespitleri geliştirildi.

·        Kanallama sırasında Lens Işımalarının renklendirmelerine birkaç ayar yapıldı.

·        Isolator Bursa ve Infested Ancient’lerin çapaları isabet ettiğinde oynatılan seslerde ayarlamalar ve geliştirmeler yapıldı.

·       Gizlilik Mastery testleri artık kendini yenilemeden önce bitirici saldırıların bitmesini bekleyecek

·        Spy Vault hackleme konsollarının zorluk derecesi 100 level’dan düşük olan görevlerde görülmemesi için düşürüldü.

·        Düşen silahları gösteren ikonlar genel görev ikonları yerine artık mini haritada Dost bir işaretleyici olarak görünecek.

·        Yoldaş statis alanı artık pet’ler için kullanılacak ve formatlanan petlerin Polarizasyon sayısını gösterecek.

·        The New Strange Savunma görevinde dalga sayısı 10’dan 5’e düştü.

·        Rapier duruş animasyonları ayak kaymasını en aza indirecek şekilde dengelendi.

·       Arka planda ortaya çıkan bilgisayar hafızasının performansı arttırıldı.

·        Grineer Shipyard harita tasarımı görsel bir yenilik aldı! Artık objeler daha parlak ve taşlar da PBR- waow!

·        Static Discharge Modunun hasarı Prova’nın şarj saldırısında 5 tik hasar vurmasından dolayı düşürüldü.

·        Hareket Bulanıklılığı kenarlarının daha az kafa karıştırıcı olması için geliştirmeler yapıldı.

·        Zıplama animasyonlarının daha yumuşak olması için geliştirmeler yapıldı.

·        Tek Başına bir Uzay Çatlağı görevi oynarken ya da bir oyuncu oyuna katılmadığında oyun sonu ekranında ödül seçme ekranı kaldırıldı.

·        El Fenerinin hafıza kullanımı uygun hâle getirildi.

·        Uyarı ışıkları ve sesleri artık Raptor NS’nin Enerji Mortar Saldırısını yapması sırasında çalacak.

·        Artık Maroo’nun Pazarına günlük takas limitini doldurmuş olsan bile gidebilirsin. Bu değişiklik takas limitine ulaşmış oyuncuların Ayatan Heykeli görevini yapamamalarına neden oluyordu.

 

Özel Sunucu Düzeltmeleri:

 

·        Bir oyuncu oyunu terk ettiğinde takımların karıştırılmamasına karşılık bir ayar yapıldı.

 

Düzeltmeler:

 

·        Valkyr’ın Prolonged Paralysis Augment’ındaki bir kodlama hatası düzeltildi.

·        Equinoxun Metamorphosis yeteneğini kullandığınızda oluşan bir kodlama hatası düzeltildi.

·        Disruptor Drone’un Law of Retribiton’da çok büyük görünmesi ve Nullifier oluşturamaması sorunu düzeltildi.

·         Çıkış gerisayımının bazen Sunucu’lar için gösterilmeme sorunu düzeltildi.

     · Excalibur’un Exalted Blade yeteneğinin duvar saldırısının aşağıdaki gibi enerji dalgası

           yaymama sorunu giderildi:

https://www.reddit.com/r/Warframe/comments/57za5m/exalted_blade_not_shooting_wave_if_wall_attacking/

·        Bir silaha sahipken aşağıda görüldüğü gibi geriye takla ile Volt’un Speed güçlendirmesinden kurtulamama sorunu giderildi: https://forums.warframe.com/topic/697384-cant-cancel-volts-speed/

·        Nekros’un Hyekka Master klonlarının alev bombasıyla takım arkadaşlarına aşağıda görüldüğü gibi hasar verebilmesi engellendi: https://forums.warframe.com/topic/714188-nekross-shadow-hyekka-master-burns-other-shadows/

·        Sunucu iken aşağıdaki gibi bitirici vuruşların Equinox’un Rest & Rage yeteneğinin Augment’ı, Calm & Frenzy’yi, devreye geçirip etrafa yaymama sorunu düzeltildi: https://forums.warframe.com/topic/701225-calm-frenzy-covert-lethality-broken-as-host/  

·        Hydroid’in Tentacle Swarm yeteneğinin Lua Savunma görevinde aşağıda göründüğü gibi ilk 10 dakikada çalışmama sorunu düzeltildi: https://forums.warframe.com/topic/701050-hydroids-swarm-bug/

·        Nekros’un Tritium Bombası taşıyan bir Grineer canlandırmasından dolayı Law of Retribution ilerleyişinin aşağıdaki gibi kesilme sorunu giderildi: https://forums.warframe.com/topic/698100-nekros-shadows-of-the-dead-can-spawn-with-tritium-bomb-for-last-part-of-law-of-retribution-raid/

·        Pox fırlatıldığında ayarını değiştirmeme sorunu düzeltildi.

·        Loot Detector Modundaki bir düşük parlama efekti düzeltildi.

·        Maroo konuşmanın ortasındayken onunla etkileşime girildiğinde diyaloglarının altyazısının belirmeme sorunu düzeltildi.

·        Eğer önceden bir Host değişimi olduysa bir Casus mahzeninin alarmını veri çıkartıldıktan sonra bile devreye sokabilme sorunu düzeltildi.

·        Kodeks Mod bölümünde ‘Delme’ aratıldığında hiçbir Modun görünmeme sorunu düzeltildi.

·        Görev gerisayımının bazen 11’de başlama sorunu düzeltildi.

·        Arsenal’den ayrılırken Dark Split Sword’da takılı olan modların takılı kalmama sorunu düzeltildi.

·        Penta ve Quanta Ranger Eximus Kodeks’te görüntülendiğinde birbirlerine girme sorunu giderildi.

·        Trinity’nin Link yeteneğinin ışınlarının düşmanlar takla attığında onlara düzgün bağlanamaması düzeltildi.

·        Koruyucu Pet eklenti renklendirmeleri rastgele seçilirken Arayüzün yenilenmeme sorunu düzeltildi.

·        Lanx Kodeks’te seçildiğinde bir kan patlaması efektine sahip olma sorunu giderildi.

·        İsminde ‘-’ olan oyuncuların bazen uyarı almadıkları halde sohbet uyarıları almalarına sebep olan bir hata giderildi.

·        Vauban’ın Bastille FX’inin Host Değişimi sonrasında süresiz olarak kalma sorunu düzeltildi.

·        Çökerken Razorwing kullanılırkenki kamera açısı düzeltildi.

·        Silver Grove Shrine haritasında oluşan su akıntısı sorunları düzeltildi.

·        Nightmare görevlerinin ödüllerinin “yeni” durumunun kontrol edilmemesi sorunu düzeltildi.

·        Vor’s Prize görevinin başlangıcı sırasında Kaptan Vor’un öldürülebilmesi giderildi.

·        Yıldız Haritası incelenirken Mühürlerin düzgün konum/yön alamama sorunu giderildi.

·        Relay’deyken ve sahip olmadığınız bir eşyayı gerektiren bir göreve girmeye çalışırken Yıldız Haritasında ortaya çıkan bir kodlama hatası giderildi.

·        Inaros’un Swarm yeteneğinin hareket ederken etkinleştirme animasyonunu oynatmaması düzeltildi.

·        Grineer Galleon Yok etme seviyesi haritalarındaki büyük sayıda çıkmaz sonlar ve geri dönüş hataları düzeltildi.

·        Corpus Ice Planet haritasındaki karanlık Crewman örnekleri düzeltildi.

·        Yıldız Haritası incelenirken Gelen Kutusuna bir mesaj geldiğinde oluşan bir kodlama hatası giderildi.

·        Ayatan Heykellerini yerleştirme sırasında iptal edilmesiyle bazen onun yerine aşağıdaki gibi başka bir dekorasyonun geçme sorunu düzeltildi: https://forums.warframe.com/topic/701672-ayatan-sculpture-disappeared-~-instead-left-with-two-sacred-vessels-bug/

·        Arsenal’de rastgele renkler’e basıldığında oluşan nadir bir kodlama hatası düzeltildi.

·        Conclave Arsenal güçlendirme ekranındaki kararsız yazı renkleri düzeltildi.

·        Bazı oyuncu ve NPC’lerin haritadan düşen görüntüleri kaldırıldı.

·        Sol Dendra Omuzluğunun amblemlerle katman sıkıntısı yaşaması düzeltildi.

·        Status direnci sağlayan Arcane’lerin (Arcane Resistance, Deflection, Ice, Warmth, Nullifier ve Healing) son seviyeye gelince bir tane fazladan Arcane Revive sunduklarını göstermeme sorunu düzeltildi.

·        Maroo’nun Pazar Yeri’nde bir oyuncu tarafından satılmakta olan bir modun asabi görünmesi ve bir ‘Conclave’ yazısına sahip olması engellendi.

·        Giriş sinematiği geçilirken görevden düşme gıcırdamasının yayılması düzeltildi.

·        Devam etmekte olan bir göreve katılma durumunda Titania’nın Tribute yeteneğinin Arayüz güçlendirme belirteçinin görünmeme sorunu düzeltildi.

·        Aynı zamanda Effigy aktifken bir Fokus yeteneği kullanıldığında Chroma’nın 2 kürke sahip olma sorunu düzeltildi.

·        Zanuka Hunter Uyarı Işığı kullanıldıktan sonra Zanuka tarafından saldırıya uğrarken meydana gelebilen bir çökme hatası giderildi.

·        Boltor Projectile’larının kısa bir süre için yakın dövüş hasarını emmesi/önlemesi engellendi.

·        Izvara Syandana’nın Saryn Prime’da yanlış konumlanma sorunu düzeltildi.

·        Heliocor ile ‘sadece yakın dövüş’ modunda değilken gizli öldürme yapılmaya çalışıldığında silahın görünmez olma sorunu düzeltildi.

·        Ripkas Titania’da kullanıldığında aşağıdaki gibi görünür olmama sorunu düzeltildi: https://forums.warframe.com/topic/691055-ripkas-not-showing-when-equipped-on-titania/

·        Ivara’nın Navigator yeteneği kullanılırken Despair ters yönde atılıyormuş gibi görünme hatası düzeltildi.

·        Kayarken konsol hack’leme komutu verilebilmesi ve bunun sonucunda da hack’lemenin başarısız olması engellendi.

·        Yayların Görünüm bölümünde bazı bağların görünmeme sorunu düzeltildi.

·        Raptor Kodeks girişlerinin aşırı yakınlaştırılmış görünme sorunu düzeltildi.

·        Nezha’nın Blazing Chakram yeteneğinin The Jordas Verdict Trial’ında ulaşılmaması gereken bölgelere ulaşım sağlaması engellendi.

·        Banshee’nin Silence yeteneğinin düşman kabuklarını kalıcı olarak etkisizleştirmesi engellendi.

·        Rhino’nun Iron Skin ve Nezha’nın Warding Halo yeteneği gibi hasar alınamaz yapan yeteneklerin etkisindeyken bazı düşmanların Status Etkisi kullanabilmesi sorunu giderildi.

·        Loki/Nova Prime ile Primed Flow takılıyken aşağıdaki gibi Maksimum Enerjiye ulaşılmışken bile sınırsız miktarda enerji elde edilebilmesi engellendi: https://forums.warframe.com/topic/700300-consuming-energy-orbs-even-with-full-energy/

·        Vauban’ın pasifi, Reinforce’un, yerden kaldırıltıktan sonra ve bir oyuncu alana girdikten veya çıktıktan sonra devreye girmemesi düzeltildi.

·        Archwing modunda Shield Dargyn’in kalkanına ateş eden oyuncuların hasar numaraları görebilmesi düzeltildi. Kalkanları görünmez, ama ne yazık ki hiçbir şey elde etmiş olmuyordunuz.

·        Dark Split-Sword bir İkili Kılıç Stance Modu (Crossing Snakes, Swirling Tiger, Dividing Blades) takılıyken kılıfına yanlış yerleştirilme sıkıntısı düzeltildi.

·        Staticor kullanımdayken Boşta Durma animasyonlarının oynamaması düzeltildi.

·        Maroo’nun günlük av görevinde Ayatan Heykeli alındıktan sonra gerisayım sayacının tekrar devreye girmesi düzeltildi.

·        Trinity Ölümsüzlük Derisi kullanılırken İkili İkincil silahların Trinity Prime’da hatalı görünme sorunu düzeltildi.

·        İkincil silahların Ash Prime’ın içine kırpışması sorunu düzeltildi.

·        Iliac Syandana Saryn’de kullanıldığında erime etkisine sahip olmama sorunu giderildi.

·        Oberon Smite yeteneği takımdaki oyuncular tarafından kullanıldığında enerji renginin düzgün görünmemesi düzeltildi.

·        Corpus Ice Planet haritasındaki bir harita çukuru yok edildi.

·        Unicode metinlerinde emojilerin düzgün çalışmaması düzeltildi.

·        Amblemlerin Titania’ya takılınca kırpışması engellendi.

·        Birçok Syandana’nın Titania’ya uymaması sorunu düzeltildi.

·        Çevik Akimbo (Twin Vipers, Twin Grakatas vb.), Yay, ve Tabanca hareket dizilerinde Warframe’lerin kalçalarının uzamış görünmesi engellendi.

·        Sugatraların Helicor’da düzgün takılamama sorunu düzeltildi.

·        Kubrow’lar bikti toplarken muhtemel olarak geri dönme halinde takılı kalması düzeltildi.

·        Duman Renk Paketinde kopya renk seçeneklerinin görülmesi düzeltildi.

·        Davani Syandana kullanılırken sayısız Warframe’e kırpılması düzeltildi.

·        Ripkas silahının izinin bazen kullanılırken veya gizlenmişken görünmesi engellendi.

·        Spy Alarmlarının bazen görev içerisinde aynı mahzenleri spawnlaması engellendi.

·        Void Fissure güçlendirmelerinin takımdaki diğer oyuncuların Reactant sayaçlarının üstüne geçmesi engellendi.

·        Mantle of the Lotus Omuz Zırhının (GOTL) görsel efektlerinin kanalize yakın dövüş silahlarında düzgün görünmemesi sorunu düzeltildi.

·        Shikoro Atlas Kaskı kullanılırken Rota Syandana’nın düzgün bir şekilde uymama sorunu düzeltildi.

·        Herhangi bir Syandana takılı değilken oluşabilen bir çökme sorunu giderildi.

·        Jattuk Mantle kullanıldığında çoklu Warframe’lere kırpılması önlendi.

·        İleri Düzey Hareket Sistemi Eğitimi sırasında oyuncuların zipline’a çıkmaya çalışırken engellenme sorunu düzeltildi.

·        Simulacrum’da Aura Modlarının düzgün çalışmama sorunu düzeltildi.

·        The New Strange questinde yanlış kapı türlerinin görülmesi önlendi.

·        Howl of the Kubrow questinin zamanından önce bitirilebilmesi önlendi.

·        Düşman projectile’larının katı nesneler arkasından oyunculara zarar verebilmesi engellendi. Aşağıda sıralanan düşmanlar bundan etkilendi:

- Bombard

- Corrupted Bombard

- Manic Bombard

- Hellion

- Denial Bursa

- Drover Bursa

- Comba/Scrambus

- Executioner Gorth

- Executioner Vay Molta

- Shik Tal

- Zanuka

- Jackal

- Vay Hek Terra Frame

- Tyl Regor

- Kela de Thaym

·        Oyun kolu ile oynanırken Güç Menüsü ile Güç E’nin aynı tuşa adanabilmesi engellendi.

·        Bir Trial görevinden ayrılıp tekrar girmek sonucunda oyuncuların farklı Arcane ödülleri almasına sebep olan bir hata giderildi.

·        Operatör’lerin Second Dream diyoramasında görünür el ve ayak parmaklarına sahip olmaması düzeltildi.

·        Uranus haritasının sualtı hareket bölümlerinde düşerken/yükselirken hatalı ses efektlerinin duyulması düzeltildi.

·        Takas Hazır animasyonu uygulanmaktayken Arsenal’e girilmesi durumunda Arsenal’de gösterilen modelin düzgün gösterilmemesine sebep olan bir hata giderildi.

·        Mutalist Osprey’lerin kanatlarının dokularının bazen düzgün gösterilmemesi düzeltildi.

·        Mobil Savunma görevlerinde bazen kırılabilir nesnelerin, düşmanların hedefe ulaşmasını engellemesi düzeltildi.

·        Conclave Arsenal’inde eşyaları geliştirirken eşya seviye göstergesinin kırmızıya dönmemesine sebep olan bir hata düzeltildi.

·        Düşmanların bazen sersemlemiş/yere düşmüş durumda sıkışıp kalması düzeltildi.

·        Dünya haritasında şelalenin kenarında haritanın dışına çıkılabilmesi düzeltildi.

·        Trial sırasında bir oyuncunun Koruyucu’su veya Kubrow’u olmadığında ortaya çıkan bir kodlama hatası giderildi.

·        Trial ekranında diyorama yüklenmesi tamamlanmadan vazgeçilirse oyuncuların işlevselliği tamamen kaybetmesine sebep olan bir durum giderildi.

·        Bağlantıyı kesip aynı takıma tekrar katılarak Ivara’nın Prowl yeteneğinin birden fazla kez kullanılabilmesi düzeltildi.

·        Bir düşmanın Status etkisi altındayken Razorwing kullanılması durumunda Titania’nın Razorfly’larının dostlara kalıcı olarak düşman kalması düzeltildi.

·        Dojo’da bir oyuncuyla ikinci bir takas yapılırken mevcut Kredi miktarının güncel görünmemesi düzeltildi.

·        Silahsız bırakıldığınızda arayüzdeki silah isimlerinin kaybolması düzeltildi.

·        Günlük Giriş Ödülü bir Mod teklif ettiğinde oluşan bir kodlama hatası düzeltildi.

·        Lua haritasında kilitli kapıların kilitli değilmiş gibi görünmesi düzeltildi.

·        Bazı yeteneklerin kullanımından sonra düşmanların haritanın altında canlanması düzeltildi.

·        Geçmişteki renk düzeltme değişikliğiyle birlikte oluşan genel renklendirme sıkıntıları düzeltildi.

·        Oberon’un Feyarch derisinin ayak renklerinin Birincil ve Üçüncül renklerin bir karışımına sahip olması engellendi.

·        Vasto Day of the Dead derisinin markette ‘Ürüne Sahipsiniz’ yazısını göstermemesi çözüldü.

·        Giriş ekranında Warframe’in hemen ortaya çıkmaması düzeltildi.

·        Titania’nın Diwata’sının Razorwing modunda Titania’nın içinde çırpınması düzeltildi.

·        Titania’nın Diwata’sının vücudundan ayrı ortaya çıkma sorunu düzeltildi.

·        Delip Geçme özelliği olan projectile tipi silahların (bknz. Boltor) takım arkadaşlarının içinden geçememesi düzeltildi.

·        Oyuncularda oyun sonu ekranında oluşan bir kodlama hatası giderildi.

·        Inaros’un Sandstorm yeteneğinin düşman hazinesini uçurup tavana sıkıştırması engellendi.

·        Sunucudaki oyuncu olarak Sunucu’nun 10/10 Reactant toplamış olması durumunda bazen Reactant toplanamaması düzeltildi.

· Arsenal’de silah seçilirken ortaya çıkan rastgele-yükleme sorunu giderildi.

 

      Bu güncelleme notu, Çeviri ekibinden olan ben, [DE]Onur, KovulmusKabus ve Nufrit tarafından çevrilmiştir. Çeviri ile ilgili her türlü sıkıntınızı bana özel mesaj atarak iletebilirsiniz.

 

 

 

 
 
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...