Jump to content
Sign in to follow this  
[DE]Glen

Update Failures

Recommended Posts

3 hours ago, Ioryoga said:

Update failed!

Some content updates could not be downloaded from our servers.

 

This happened after I finished the big download, and stuck with 2.4 MB after. Any idea? Have no issue launching before this update.

same here 😞

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I've been trying for over 24hrs off and on. Best speed I get 50KB/s.😡

I've checked everything on my end, router, modem, etc.

Current ISP speed is around 80Mbps.

 

EDIT: Kept reconnecting for a higher speed.  Finally got a DL rate of around 500Kbps.  🙄

Edited by Mirarim

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Mirarim said:

I've been trying for over 24hrs off and on. Best speed I get 50KB/s.😡

I've checked everything on my end, router, modem, etc.

Current ISP speed is around 80Mbps.

 

EDIT: Kept reconnecting for a higher speed.  Finally got a DL rate of around 500Kbps.  🙄

This happened to me quite frequently but i ignore it even though the update that not pretty big around 10mb and usually stuck at 2-3mb. I don't know whether it doing optimization it the background before finish the download.

go away goodbye GIF

Share this post


Link to post
Share on other sites

just ended my live stream due to bug i closed game to do the update naw the direct launcher what i got from WF website won't open the game 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't even get that the launcher wont open. 

On 2019-08-30 at 9:07 AM, Lil000 said:

update failed and stuck with 7.2 kb remaining.

Capture.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't even enter the game 'cause it crashes every time before login screen. It happens to me after crash from Baro's shop GUI.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I cant finish the latest update.

"Update failed!

Some content updates could not be downloaded from our servers.

The update will be restarted shortly..."

 

Checking for new content ... 243.4 KB

 

I tried to verify the download cache, change the language and reinstall the game it stops at the 243.4KB mark

Share this post


Link to post
Share on other sites
vor einer Stunde schrieb Iceirt:

 

 

I tried to verify the download cache, change the language and reinstall the game it stops at the 243.4KB mark

 

I have exactly the same problem.. stuck at the 243.4KB mark. I've tried reinstalling with and without steam, verifying, optimizing, checked everything.

I don't know what else to do...

Edited by MicTruck

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am 28.9.2019 um 14:42 schrieb MicTruck:

I have exactly the same problem.. stuck at the 243.4KB mark. I've tried reinstalling with and without steam, verifying, optimizing, checked everything.

I don't know what else to do...

Same here, this is the 2nd time now, the last time it happened i almost spend a week fixing it, not gonna bother this time.

I am done with this game, until i see a clean, correct and not so time wasting solution... so sad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I could solve the problem (Checking for new content ... 243.4 KB) by using a free private vpn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was a cold, breezy Thursday and I said to myself "Well, nothing is better than starting off your day with Warframe"  Unbeknownst, The Almighty Lord prevented Warframe from updating, and kept saying "UpDaTe fAIleD! sOmE cOnTEnT uPdaTE coULd nOT bE doWNloAdEd fRoM oUR sErVeRs. thE uPdaTE wiLL bE rEstaRtED ShORtLy... " As an idiot I am, I wait. For how many "Updated failed" only Mesa knows. As a fellow Warframian, I seek thou help, worms.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

update failed! Downloaded data was corrupted. launcher been stuck like this for FOUR DAYS. reinstalled twice, didn't work, tried starting launcher as administrator and all i got was a blank launcher that says Failed to load URL http://launcher/agreement.html?language=en&cluster=http://content.warframe.com with error (-105). Im getting frustrated here. What am I supposed to do now? how do I report this kind of problem to DE?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, i dont play that active anymore and just logged in for the daily login rewards (mainly the 700 day one which i got already now) but yeah seems same problem for me.

After now downloading the update/hotfix whatever it was, its stuck at exactly: 441.4 KB missing and before showed 100 % (but didnt let me play)

Ticket was already written at support as well.

 

Now the real question i really wanna know from you guys: Does ANYONE have this kind of problems in steam as well sometimes with updates? Because i sure as hell have that problems out of nowhere, without a warning and steam support also doesnt know how to fix that. Then suddenly after sometimes 3 weeks, it .... "fixes itself" and suddenly the update works again and its like the few KB missing were never a problem in the first place.

What is that exactly? WHY does this happen exactly? What causes this and how can we prevent this? (and dont come up with "dont sit in front of a computer" thats my sentence)

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Dark_RRiderr said:

-snip-

I have literally the same right now.

I play this game for more than 4 years. Never an issue with this game. Now I got a new PC in mid September and Updates fail. Then suddenly it worked again and now since U25.8.1 I'll get the same problem. 441.1kb missing.

edit: Steam and non-Steam version are the same. Other PC is affected as well. Changing to DX10 didin't also work 

Edited by GnarlsDarkley

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mh... did you before use windows 7 pro and now with the new pc use win 10 ?

Edit: Also, im from germany, where are you from? (Just in case this could proof usefull to know about this problem)

Edited by Dark_RRiderr

Share this post


Link to post
Share on other sites

already tried:

everything on this DE post, restart warframe, restart steam, restart PC, clear cache, change language, updating all drivers, reinstall, using fiddler, changing from pc to mobile connection, turning off anti-virus, SENDING TICKET (but they aint answerin it at all for 4days and counting)...

STILL stuck on checking for new content and when i try to verifying it stuck on 20%... im at my wits end here

0vziwVHHoRrWCBsIuNOyQ6EOU?token=eyJhbGci

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2019-10-11 at 10:54 PM, Dark_RRiderr said:

did you before use windows 7 pro and now with the new pc use win 10 ?

Using Win10 since Feb 2015. But this is mostly irrelevant because the PC of my gf with Win7 has exactly the same problem. 

We never had any problems before but now on both rigs. Didn't install anything new. It worked the hours before the Hotfix and suddenly after the deploy we can't patch anymore.

Problem still on.

On 2019-10-11 at 10:54 PM, Dark_RRiderr said:

im from germany, where are you from?

Germany as well, Vodafone. Maybe the ISP has issues.

update 10/19/2019: 243kb missing now

Edited by GnarlsDarkley

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,
have the same problem.
All updates in the last three weeks have been downloaded,
but each time 441.4 KB missing.
Reinstallation, even on steam and offline installers have brought nothing.
Fixing the Mircrosoft Visual C ++ 20xx Redistributable did not solve the problem either.

Germany , Vodafone 😮

Error: >Launcher.log

Spoiler

0.577 Sys [Error]: Reading large file /Windows/H.Misc/Packages.bin (file size 125136335)

Finished ClientIP (0.0 seconds)
Could not send request for clientIP.php (ERROR_INTERNET_OPERATION_CANCELLED)
OS Version: 6.2 (SP0)
No page file detected; enforcing strict memory requirements!
Finished Platform (0.0 seconds)
Finished PickDirectory (0.0 seconds)

0.688 Sys [Error]: Reading large file /Windows/H.Misc/Packages.bin (file size 125136335)
 

-> I already deleted the file(Packages.bin) and downloaded it again,  but does not help!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interresting so 3 people here say Germany Vodafone (me included) as far as i can see.

At least it hints to something now, that it might have something to do with Vodafone in germany. Question is what and why...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...