Jump to content
[DE]Megan

The Sacrifice: Hotfix 23.0.2 + 23.0.2.1

Recommended Posts

Guest

Umbra Forma when?

My Oberon Prime, Frost Prime and Nidus have a hot need for it...

Share this post


Link to post
Share on other sites
vor 15 Stunden schrieb [DE]Megan:

Fixed Baro’s Vendor screen not displaying your Ducat inventory amount

thank you, was thinking it was intended : D

Share this post


Link to post
Share on other sites

•  Make it easier to leave squad after a mission, tedious to drag to my icon and then have the option BELOW another option.

•  I wanna see the full detailed list of players when I hit ESC during a mission, not drag the cursor over every single one to see.

•  Add back the top left button to go from Navigation to Arsenal and viceversa without completely exiting the menu.

Stop adding time-wasters in everything

  • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, [DE]Megan said:

Fixed entering your Arsenal with Excalibur’s Exalted Blade active causing no Mods to appear in the Modding UI. 

I have another weird issue relating to UI etc.

Post Umbra quest, the 'Exalted blade' stance mod has 3 Fusion slots, however mine are empty.   Others have told me theirs are fully ranked up 3/3.
My "Combo" button also says it requires fusion to activate the 1/3 2/3  3/3 combos etc.

Also - it appears as its a 'special' stance mod, it doesn't appear in the mod list to be able to 'add' endo to it and rank it up manually.

Is this just a UI bug?  Why is it empty of fusion? Has anyone else had this issue? 

Edited by -DruiD-

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, Preston2009 said:

About 16 hours ago I installed Sacrifice update and today I got this

c45cd8d747be27bcgen.png

Nothing seems to work. Just like upade is blocked on servers but still on list to download.

I have the exact same issue since yesterday. Reinstalled the whole game game today. It still finds some updates and then this happens. I bought myself an affinity booster on Thursday for three days and I guess it will go to waste, cause I can't play the game at all 😕

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, WinterWerewolf said:

I have the exact same issue since yesterday. Reinstalled the whole game game today. It still finds some updates and then this happens. I bought myself an affinity booster on Thursday for three days and I guess it will go to waste, cause I can't play the game at all 😕

Get a VPN and change region with it just to download and install the patch/hotfix - worked for me. 

  • Like 1
  • Applause 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, jiminatorx said:

TO DEVS: Having to mouse over everything to see information about what it is is not a UI Improvement. The same goes for player information. Please bring back a text display option. We want this:

VvpKgae.jpg

 

instead of this

6uKaiAQ4u79v39xqAC6pXB2pRlvdSEtVmXkE0UiS

Absolutely agreed. I'm glad you had the skill and know how to upload images. I didn't. Peace!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't know where to put this but the description of the "Follow" is broken, has the same description of the emote "Aquarid Narta"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you please change this Corrupted Lotus screen with Updated Ordis - I like Updated Ordis I want him back - and Ordis can tell me also "there is a new time limited Alert aviable" + I want Updated Ordis Noggle

 

Vote for Updated Ordis        (he called me Starchild ❤️ )

Edited by Demian_DeVile
  • Like 2
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, HidesHisFace said:

Get a VPN and change region with it just to download and install the patch/hotfix - worked for me. 

You are a lifesaver ❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites

speaking about bugs .... my Excalibur Umbra  "Exalted Blade" mod does not work at all .... can't remove it /can't upgrade/ can't find it in mods section in the ship

Share this post


Link to post
Share on other sites
57 minutes ago, WinterWerewolf said:

I have the exact same issue since yesterday. Reinstalled the whole game game today. It still finds some updates and then this happens. I bought myself an affinity booster on Thursday for three days and I guess it will go to waste, cause I can't play the game at all 😕

just try few time more it will download .... worked for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

i cant download the hotfix its says

update failed

some content updates could not be downloaded from our servers

please restart Warframe to try again

the update will be restarted shortly...

 

i tried everything 

1.running as administrator

2.disabling bulk download

3.disabling directx10 and 11

4.running as admin from launcher.exe

5.verifying cache

6.redownloading Warframe

7.disabling 64bit mode

Nothing helped

i need help for this

Share this post


Link to post
Share on other sites

It just shows "Downloaded data corrupted" at the main screen and doesn't even let me start the game

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ugh could you please fix the update server connection issues ? i really don't want to sue a VPN service every time when new update comes out, especially that trial versions don't last forever...

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Builded umbra used him for 2-3 quest mission picked another frame now umbra is complete gone from inventory......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ye its  seems like now its affecting more and more clients. Somthing must be wrong with either EU servers or clients. Considering people are changing vpn to connect now.

I yesterday managed to connect by optimising download cache. Then this hotfix came out and messed everything up again. Cant press optimise

downloadcache anymore……  

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update failed!



Some content updates could not be downloaded from our servers. 

Please restart Warframe to try again.



The update will be restarted shortly..

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't even get to login screen

INCLUDING A FULL REINSTALL OF THE GAME

Ofc won't get fixed because weekend :) 

Thanks DE

Quote

Update failed!



Some content updates could not be downloaded from our servers. 

Please restart Warframe to try again.



The update will be restarted shortly..

 

Edited by Kh0rnet

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's a bug in my umbra frame 😕
when i go out and use my operator, if i do transference again i'm back to where my frame instead of the frame going to my operator + always having a transference static after going back to umbra

 

Edited by Yukihime03

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...